Vodenje projektov

Z nami pridobite izkušene projektne vodje in hkrati omogočite svojim zaposlenim, da se na projektu ukvarjajo le z vsebinski zadevami.

Delamo skladno s svetovno priznanimi metodologijami in standardi projektnega vodenja PRINCE2 in PMBOK, katere znamo uspešno prilagoditi potrebam vašega projekta in standardom vaše organizacije.

Uporabljamo napredna orodja za vodenje projektov, ki na enem mestu omogočajo celostno obvladovanje projektov, od začetka do zaključka.

Posebno pozornost posvečamo učinkoviti komunikaciji projektnega tima, upravljanju tveganj in procesu primopredaje, ki vključuje tudi organizacijo uporabniškega testiranja.

S pravilno porazdelitvijo vlog v projektni skupini, strokovnostjo, fleksibilnostjo in zagotavljanjem obvladovanja projekta pripeljemo vaše projekte do uspešnega zaključka v predvidenem času in s predvidenimi sredstvi.

 

 

 

Vas zanimajo naše storitve? Kliknite tukaj.

Vodenje projektov

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.