Svetovanje

V podjetju ITAD smo zbrani strokovnjaki s področij upravljanja informacijskih sistemov, projektnega dela in organizacije poslovanja. Pri sprejemanju najpomembnejših odločitev o upravljanju vašega informacijskega sistema vam nudimo naše bogato znanje in 30-letne izkušnje.

S storitvami skrbnega pregleda informacijskih sistemov, sodelovanjem v projektnih svetih, izdelavo analiz ekonomske upravičenosti, svetovanjem pri izbiri ponudnika, pripravo dogovorov o zagotavljanju nivoja storitve (SLA), pregledi pogodb z vašimi dobavitelji informacijskih sistemov in drugimi svetovalnimi storitvami vam lahko zagotovimo, da boste v množici dobrih rešitev izbrali najboljšo.

V letu 2013 smo razvili novo storitev IS Mirror – hitro, enostavno in cenovno ugodno metodo za analizo učinkovitosti upravljanja informacijskega sistema (IS). Temelji na metodologiji COBIT, ki je dopolnjena z mehkimi dejavniki sodelovanja med uporabniki in upravljalci IS. Storitev se izvaja v obliki spletnega vprašalnika, na podlagi katerega se pridobijo rezultati za končno poročilo z priporočili.

 

 

Vas zanimajo naše storitve? Kliknite tukaj.

Svetovanje

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.