Revizija IS

Smo certificirani revizorji informacijski sistemov in delujemo skladno z Hierarhijo pravil revidiranja informacijskih sistemov, storitve revidiranja pa izvajamo ob upoštevanju mednarodnih standardov, smernic in dobrih praks (npr. COBIT, ITIL, družina ISO/IEC 27000...) ter zakonodajnih zahtev.

Naši revizorji imajo do 20 let izkušenj na področju revizije in skrbnih pregledov informacijskih sistemov, v tem času pa so delovali v Sloveniji in drugih evropskih državah, kot so Nemčija, Češka, Srbija...

Ponudimo lahko širok nabor revizijskih storitev, vse od klasične zunanje revizije informacijskih sistemov, preko zunanjega izvajanja notranje revizijskih pregledov, do specifičnih pregledov na področju informacijskih sistemov. Po potrebi v našo ekipo izkušenih revizorjev vključujemo tudi dodatne strokovnjake s specialnimi znanji (veščake).

 

 

Vas zanimajo naše storitve? Kliknite tukaj.

Revizija IS

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.