Poslovni sistem Mercator, d.d. - Skrbni pregled postopka izbora standardnega dobavitelja (2012)

Naročnik je želel poenotiti rešitve na področju enega od informacijskih sistemov in izbrati primernega strateškega partnerja za to področje za vse trge, na katerih je prisoten. Z naročnikom smo začeli sodelovati, ko je ta že zaključil z zbiranjem informacij o potencialnih dobaviteljih in opravil pogovore z njimi. V nadaljevanju je naročnika čakala izdelava povpraševanja in izvedba postopka izbora najustreznejšega dobavitelja. Pri tem si je naročnik želel zagotoviti postopek, ki ga bo zagotovo pripeljal do najustreznejšega ponudnika, hkrati pa bo tudi transparenten in korektno izveden.

Za naročnika smo izvedli neodvisni skrbni pregled postopka izbora dobavitelja. Pregledali smo njegovo pisno povpraševanje, prejete ponudbe in postopek, po katerem je naročnik ocenjeval ponudnike in izbral dobavitelja. Tako je naročnik pridobil zagotovilo, da je postopek izbora izpeljal korektno in transparentno, hkrati pa je pridobil tudi ustrezne argumente, s katerimi bi lahko nastopal v primeru obtožb tretjih oseb, da postopek izbora ni bil tak.

Poslovni sistem Mercator, d.d. - Skrbni pregled postopka izbora standardnega dobavitelja (2012)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.