Medvešek Pušnik, d.d. - revizija aplikativnih kontrol za nekrite prodaje premoženja (2009)

Za naročnika smo izvedli revizijski informacijskega sistema za kontrolo in preprečevanje nekrite prodaje premoženja vzajemnih skladov. Naročnik je bil, v skladu z zahtevami Agencije za trg vrednostnih papirjev (ATVP), obvezan zagotoviti, da bo njegov informacijski sistem onemogočal nekrite prodaje vrednostnih papirjev za račun investicijskih skladov, ki jih upravlja družba za upravljanje.

Rezultat našega pregleda je bilo revizorsko poročilo z ugotovitvami, ki ga je naročnik lahko predložil regulatorju ATVP in s tem izkazal skladnost svojega informacijskega sistema s predpisanimi zahtevami.

Medvešek Pušnik, d.d. - revizija aplikativnih kontrol za nekrite prodaje premoženja (2009)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.