Mobitel d.d. - revizijski pregled izvajanja potrjenih notranjih pravil (2011)

Naročnik se v večji meri poslužuje brezpapirnega poslovanja. Postopke nastajanja, upravljanja in hrambe dokumentov v elektronski obliki ima opredeljene v notranjih pravilih. Za naročnika smo izvedli revizijski pregled, v katerem smo pregledali, ali so notranja pravila ustrezno upoštevana in ali delo poteka skladno z notranjimi pravili.

Glavno sodilo pregleda je bil Kontrolni seznam za potrjevanje notranjih pravil za zajem in hrambo dokumentarnega gradiva v digitalni obliki, ki ga izdaja Arhiv Slovenije.

Naročnika smo v pisnem revizorskem poročilu seznanili z ugotovljenim stanjem. Po posameznih točkah kontrolnega seznama smo mu predstavili ugotovljeno izpolnjevanje notranjih pravil. Revizorsko poročilo je vključevalo tudi priporočila za nadaljnje dosledno izvajanje notranjih pravil in tako zagotavljanje skladnosti z veljavnimi predpisi.

Mobitel d.d. - revizijski pregled izvajanja potrjenih notranjih pravil (2011)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.