Mobitel d.d. - revizijski pregled informacijske rešitve e-pero (2010)

Naročnik je vpeljeval novo tehnologijo, s katero bi lahko svojim strankam v poslovalnicah namesto klasičnega podpisovanja naročniške dokumentacije omogočil elektronsko podpisovanje, brez papirja. Ker naročniška dokumentacija vsebuje pogodbe in druge zavezujoče dokumente, je moral naročnik zagotoviti, da so elektronski dokumenti po podpisu ustrezno hranjeni, sledljivi in da jih ni mogoče naknadno spreminjati, brez da bi bilo spreminjanje jasno razvidno.

V okviru pregleda smo opravili vrsto pogovorov s predstavniki naročnika in zunanjega izvajalca, kjer smo se seznanila s projektom razvoja sistema za elektronsko podpisovanje in arhiviranje, procesom, in dokumentacijo. Še posebej natančno smo pregledali projektno dokumentacijo.

Kot končni izdelek pregled smo naročniku predali pisno poročilo, v katerem smo opisali ugotovljeno stanje in mu podali priporočila za nadaljnje postopanje v projektu.

Mobitel d.d. - revizijski pregled informacijske rešitve e-pero (2010)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.