Mikrografija d.o.o. - Predakreditacijski pregled storitev arhiviranja z vidika skladnosti z zakonom ZVDAGA in svetovanje na področju pregleda (2010)

Naročnik se je pripravljal na akreditacijo svoje storitve hrambe elektronskih dokumentov (akreditacijo izvaja Arhiv Slovenije na podlagi zakona ZVDAGA). Naročnik je želel že pred akreditacijo preveriti, ali so njegov IS, procesi upravljanja in način izvajanje storitev skladni z ZVDAGA. Zato smo pri naročniku izvedli predakreditacijski pregled.

V okviru pregleda smo pregledali naročnikovo dokumentacijo, postopke in stanje implementiranih procesov, v skladu z zahtevami Arhiva republike Slovenije. Naročniku smo kot končni izdelek predali pisno poročilo, v katerem smo opisali ugotovljeno realno stanje. Naročniku smo tudi podali priporočila, kaj mora pred začetkom postopka akreditacije še postoriti, da bo njegov sistem skladen z zahtevami regulatorja.

Mikrografija d.o.o. - Predakreditacijski pregled storitev arhiviranja z vidika skladnosti z zakonom ZVDAGA in svetovanje na področju pregleda (2010)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.