DON DON d.o.o. - Pregled pogodbe in stanja projekta implementacije Microsoft Dynamics AX (2014)

Z delom smo začeli po tem, ko je na projektu implementacije sistema Microsoft Dynamics AX prišlo do večje zamude. Preden smo začeli sodelovati z naročnikom, je ta že poskušal, skupaj z izvajalcem, z različnimi ukrepi reorganizirati projekt, prilagoditi obseg in podaljševati roke, pa se je zamuda kljub temu povečevala. Zato se je naročnik obrnil na nas po nasvet, kako se zaščititi pred nadaljnjimi oportunitetnimi in projektnimi stroški.

Za naročnika smo pregledali celotno pogodbeno in projektno dokumentacijo ter mu v pisnem poročilu, poleg ugotovitev, predstavili možne ukrepe proti izvajalcu.

DON DON d.o.o. - Pregled pogodbe in stanja projekta implementacije Microsoft Dynamics AX (2014)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.