Banka Slovenije - Revizijski pregled analitičnih podatkovnih baz (2016)

Revizijski pregleda na področju informacijske tehnologije. Ppregledali smo stanje analitičnih podatkovnih baz in upravljanje podatkov v okviru informacijskega sistema Banke Slovenije.

Pregled smo izvedli v skladu s Hierarhijo pravil revidiranja informacijskih sistemov, objavljeno v Uradnem listu RS. št. 40/2011, št. 47/2013 in št.28/2015.

Pri pregledu smo uporabili sodila metodologijo COBIT5, IEC/ISO 27001:2013 in IEC/ISO 27002:2013 ter ostale relevantne metodologije za izvedbo revizije (ITIL, idr...)

 

Banka Slovenije - Revizijski pregled analitičnih podatkovnih baz (2016)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.