Argonos, d.o.o. - Preiskava kakovosti informacijskega sistema (2011)

Naročnik je borzno posredniška družba, kateri je Agencija za trg vrednostnih papirjev (ATVP) kot regulator postavil zahteve za sistem informacijske varnosti, kot so te določene v Uradnem listu Republike Slovenije št. 106 z dne 21.11.2007. – sklep 5266 ter stališču 8 Slovenskega inštituta za revizijo z dne 7. maja 2008. Med zahteve sodi tudi izvedba revizijskega pregleda kakovosti informacijskega sistema s strani pooblaščenega revizorja IS in vključitev rezultatov pregleda v letno revizijsko poročilo družbe.

Za naročnika smo, v sodelovanju z njegovim internim pooblaščenim revizorjem, izvedli ustrezen revizijski pregled in dodatno še ocenili stopnjo zrelosti njegovega informacijskega sistema po zrelostnem modelu COBIT-a.

Rezultat našega dela je bilo revizijsko poročilo za področje informacijskega sistema in priporočila za naročnika, s katerimi bo lahko še naprej razvijal in povečeval stopnjo zrelosti svojega informacijskega sistema.

Argonos, d.o.o. - Revizijska preiskava kakovosti IT (2011)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.