DON DON d.o.o. - Review of contract and status of Microsoft Dynamics AX implementation project (2014)

Our works started after there became a substantial delay on the Microsoft Dynamics AX implementation project at our client. Prior to our work, our client and solution provider together made several attempts to reorganize the project, including modifying scope and prolonging deadlines, however delay kept increasing. Our client turned to us for advice how to protect himself from further opportunity and project costs.

We reviewed contract documentation between our client and solution provider, as well as entire project documentation. Based on our review, we presented to our client in written report our findings and viable options.

DON DON d.o.o. - Review of contract and status of Microsoft Dynamics AX implementation project (2014)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.